Informatie

Algemene informatie

J.C. Nieuwenhuizen B.V. (JCN) werd op 30 januari 1941 in Amsterdam door de heer J.C. Nieuwenhuizen opgericht. Sindsdien heeft JCN een grote groei doorgemaakt, waarbij het lukte om van het eenmansbedrijf een echt familiebedrijf te maken. De huidige aandeelhouders zijn de drie zonen, t.w. Jaap, Lex en Richard Nieuwenhuizen. De dagelijkse leiding van het Aannemingsbedrijf is in handen van directeur Richard Nieuwenhuizen. In de beginjaren verrichtte JCN voornamelijk ‘burgerklussen’, wat zoveel betekende als onderhoud en verbouwingswerkzaamheden aan huizen en winkels. Maar al snel groeide JCN uit tot een volwaardig bedrijf voor de aanneming van grotere projecten in de utiliteitsbouw en middelgrote projecten in de particuliere sector. En in de 21e eeuw is dat nog steeds zo.
Als familiebedrijf zijn we zeer betrokken bij onze medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Wij verdienen onze sporen voornamelijk in renovatieprojecten, maar doen in het verlengde daarvan toch ook veel nieuwbouw en restauratie werkzaamheden. "Gespecialiseerd in veelzijdigheid" is een term die bij ons veel gebezigd wordt. De voorwaarde voor het aannemen van een project is dat er in elk project steeds weer opnieuw een echte uitdaging ligt voor directie, kader en medewerkers.
En daarbij streven wij voortdurend naar een eindproduct met een hoog kwaliteits- en gebruiksniveau. En met de opdrachtgever meedenken is ons niet vreemd. Bij het werken in bouwteam komen wij het best tot zijn recht, zo is de ervaring van veel van onze klanten en ontwerpende bureau's. Vooraf en gedurende de bouwprojecten zijn wij een zeer actieve schakel in het geheel, waarbij wij altijd in alle opzichten kritischer proberen te zijn dan onze klanten. Standaard of volgens bestek hebben wij garantieverklaringen, waardoor de klant jarenlang ook schriftelijk gegarandeerd is van een goed product en gerichte service. En sinds december 2012 is JCN ook lid geworden van Bouwgarant.