Algemene informatie

 

J.C. Nieuwenhuizen B.V. (JCN) werd op 30 januari 1941 in Amsterdam door de heer J.C. Nieuwenhuizen opgericht. Sindsdien heeft JCN een grote groei doorgemaakt, waarbij het lukte om van een eenmansbedrijf een volwaardig aannemingsbedrijf te maken. De dagelijkse leiding is in handen van de huidige aandeelhouder René Schaft, oud werknemer van JCN.

 

JCN verrichtte in de beginjaren voornamelijk onderhoud- en verbouwingswerkzaamheden aan huizen en winkels, maar al snel groeide JCN uit tot een bedrijf voor de aanneming van grotere projecten in de utiliteitsbouw en middelgrote tot grote projecten in de particuliere sector.

Tot aan de dag van vandaag zijn wij nog steeds aan het groeien, maar blijven wij altijd streven naar een eindproduct met een hoog kwaliteit- en gebruiksniveau.


JCN is zeer betrokken bij zijn medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Wij verdienen onze sporen voornamelijk in renovatieprojecten, maar doen in het verlengde daarvan toch ook veel nieuwbouw en restauratie werkzaamheden. "Gespecialiseerd in veelzijdigheid en afspraken nakomen" is een term die bij ons past.
 

Standaard of volgens bestek hebben wij garantieverklaringen, waardoor u als klant jarenlang ook schriftelijk gegarandeerd bent van een goed product en gerichte service. In December 2012 is JCN lid geworden van Bouwgarant. Het Bouwgarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet goed genoeg. Wij als aannemer moeten over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij worden als bouwbedrijf, ook al zijn wij al aangesloten, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie om in aanmerking te blijven komen voor dit keurmerk.

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg