... Vertrouwen, vakmanschap en kwaliteit 

 

Dit zijn de drie kernwoorden van ons bedrijf. Als actief, modern aannemingsbedrijf begeleiden wij bouwprojecten vanaf de voorbereiding tot de oplevering. Hierbij streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteits- en gebruiksniveau, waarbij het uiterlijk van de projecten niet wordt vergeten. Door het handhaven en controleren van deze uitgangspunten, de openheid van zaken en van handelen, en het blijven werken aan een opbouwende relatie wordt ons doel bereikt. 

 

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om ons kwaliteits- en veiligheidsniveau continue aan de praktijk te toetsen. Dit is dan ook direct de reden waarom wij lid zijn van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland adviseert haar leden op het gebied van kwaliteitszorg, veiligheid en milieu. Daarnaast houdt Bouwend Nederland haar leden op de hoogte van veranderingen, zodat werkwijze en gebruik van materialen hierop aangepast kunnen worden.  Zo zijn wij dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren wij volgens de laatst geldende voorschriften, die door de overheid zijn gesteld.

 

Op 30 januari 2041 gaan wij er dan ook vanuit om samen met u te proosten op ons “100- jarig” bestaan.


Sinds 1998 is JCN beleidsmatig bezig met het intern opleiden van zowel CAO- als ook UTA-CAO-medewerkers. Via tussentijdse cursussen krijgen alle medewerkers de kans om het vakmanschap op peil te houden, terwijl "vanaf de onderkant" er in goed overleg met het leerbedrijf Bouwmensen Amsterdam elk jaar nieuwe leerlingen instromen om het personeelsbestand aan te vullen met nieuwe talenten.

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg