Roemer Visscherstraat - Amsterdam - Zuid 670008

Werk:  Restauratie gevel en complete woning

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Particulier 

Architect:  Remco van Dam

 

Pand Rusland – RV 28

Toen architect Remco van Dam met zijn vrouw en interieurarchitect Karin van Dam de opdracht hadden om een van de zeven bekendste landenpanden in de Roemer Visscherstraat te restaureren, namelijk het beroemde pand Rusland op nr. 28, stelde hij de nieuwe eigenaren voor om met JCN in zee te gaan en aldus geschiedde. Het pand was in slechte toestand toen wij er aan begonnen en het moest echt in de originele staat terug gebracht worden, vonden zowel de architect, opdrachtgever als ook bureau monumentenzorg. Er ontstond een bijzonder samenspel waarbij het pand alle aandacht kreeg van de partijen en het resultaat gewoonweg super is. Alle nieuwe installaties zijn deskundig weggewerkt en de originele deuren, betimmeringen en andere details kregen alle verdiende aandacht. Bij de borrel, voor alle medewerkers aan dit unieke project, bleek ook nog eens dat de inrichting naadloos was afgestemd op het stemmige pand. Het woongenot straalt er van af!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg