Atelier Jöbsis - Bloemendaal 650027

Werk:  Renovatie garage tot atelier

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Particulier

Architect:  Jan Jonkers Architect

 

                                                                                                                     

De architect Jan Jonkers is niet alleen een zeer getalenteerde architect, maar ook een heel aardige man waar wij graag mee werken. Ineens was daar het bezoekje aan de familie Jöbsis in Bloemendaal. De familie had de wens om de garage weer in een atelier te laten veranderen, want dat was het in het verleden ook geweest. Toen Jan Jonkers zijn zorgvuldige, gekleurde schetstekeningen toonde, begrepen wij direct het enthousiasme van de opdrachtgevers. Het atelier was opgebouwd uit dikke, naturel meranti blaken, die in het vlak en ook in de hoogte versprongen. Gewoon een grote bundel hout, die blijkbaar een open ruimte omsloot, maar heel verrassend "op hen af kwam". Door de ingewikkelde detaillering en de daarbij behorende kosten, kwamen zij met elkaar in het bouwteam tot de conclusie dat de uitvoering in de wisseling van de hoogtes moest worden aangepast. Ondanks deze aanpassing is het atelier iets heel bijzonders geworden.

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg