Ouderkerkerlaan - Amstelveen ! 670024

Werk:  Renovatie woning

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Particulier

Architect:  Jeroen de Jong

 

                                                                                                                  

Het project aan de Dorpsstraat 43 wierp heel snel zijn vruchten af. Een familie, wonende aan de Ouderkerkerlaan, kreeg van Jeroen de Jong de tip om zijn moderne ontwerp voor de renovatie van hun woning te laten uitvoeren door JCN en dat kreeg een goed vervolg! De familie bleef tijdens de verbouwing gewoon in het huis wonen en wij voltooiden conform planning de verbouwing van de woonkamer, entree, toilet en badkamer. Door het inbrengen van hele strakke lijnen en moderne materialen in het bestaande huis, is met veel plezier en vakmanschap een mooie woning ontstaan.

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg