Loowaard - Amsterdam 690012

Werk:  Interne verbouwingen woningen EOKS

Omzetklasse:  C

Opdrachtgever:  Elisabeth Otter Knoll Stichting & Particuliere opdrachten

Architect:  N.v.t.

 

                                                                                                                        

Elk werk is voor ons een nieuwe uitdaging. Soms is het de lastige bereikbaarheid, een ander keer het bijzondere ontwerp en weer een andere keer de moeilijke constructie. Bij de Elisabeth Otter Knoll Stichting (EOKS) ligt dat anders. Als huisaannemer van het bejaardentehuis naast het Gelderlandplein in Amsterdam-Zuid is de uitdaging de diversiteit aan opdrachtgevers. Als eerste heeft de Stichting zelf diverse klussen in en aan het tehuis, waarvan de renovatie van de receptie de afgelopen jaren de grootste was. Maar daarnaast worden wij heel vaak gevraagd om voor de nieuwe bewoners hun laatste woning als een paleisje in te richten. Wij krijgen te maken met een diversiteit aan ouderen, die verrassend genoeg vaak heel goed weten hoe zij hun nieuwe woning willen inrichten. Wij zijn trots en dankbaar voor het feit dat in de afgelopen vijf jaren vele echtparen en allenstaande ouderen voor ons bedrijf hebben gekozen. Het zijn hele mooie projecten geweest en zeer prettige, gezellige contacten in een heerlijke, rustige omgeving.

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg