Prinses Marijkelaan - Amstelveen 670017

Werk:  Nieuwbouw woning en bijgebouw met rieten kappen

Omzetklasse:   A

Opdrachtgever:  Particulier

Architect:  Leo van Bemmelen

 

                                                                                                                  

Op 16 mei 1992 werd de Tafelronde 181 in Amstelveen opgericht en daar mocht Richard Nieuwenhuizen ook zijn opwachting maken. In deze serviceclub zat een aankomend architect Leo en een aankomend makelaar Paul. De drie heren doen hun best in de club, blijven elkaar ontmoeten en vinden elkaar later in een soort driehoeksverhouding bij de nieuwbouw van een woning op de Prinses Marijkelaan te Amstelveen terug. Paul als opdrachtgever, Leo als architect en Richard als aannemer. De oude woning is al gesloopt en de palen zijn geheid, de kelders geplaatst en de begane grondvloer is gestort als JCN mag starten aan de nieuwbouw van deze prachtige woning. En welke Amsterdamse aannemer kan zeggen dat hij in zijn eigen rayon een huis met een rieten kap heeft gebouwd?! Eigenlijk zeggen de foto’s gewoon genoeg…

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg