Vondelpark 6b - Amsterdam 630001

Werk:  Restauratie meststallen tot werfgebouw en aanbouw KinderKookKafé

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  Stadsherstel Amsterdam NV

Architect:  Cock van Veen

 

                                                                                                                  

Een goede relatie is veel waard. Zij biedt ons steeds weer nieuwe kansen om in aanmerking te kunnen komen voor projecten die bij ons passen. De restauratie van de Meststallen in het Vondelpark is daar een voorbeeld van. Stadsherstel Amsterdam NV had het gebouw overgenomen en vond een dubbele bestemming. Aan de zijde van het Vondelpark kwam een werfgebouw tot stand voor stadsdeel Amsterdam Oud Zuid en aan de andere zijde ontstond een Kinderkookkafé op het grondgebied van stadsdeel Oud West.

 

Het werd een bouwplaats waar zeer veel handwerk van onze medewerkers aan te pas kwam, waarbij het herstellen van het metselwerk en de kap bijzondere uitdagingen waren. Het water in het laagst gelegen deel van Amsterdam, het Vondelpark, was een storende factor, waardoor dit project er een werd “met een gaatje”.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg