Delamar theater (Marnixstraat/Leidsekade) - Amsterdam Centrum 651092

Werk:  Restauratie voorgevel, inrichting kantoorgebouw

Omzetklasse B 

Opdrachtgever:  H&R Bouw BV

Architect:  ACCA

 

                                                                                                                                                         

 

Slechts heel af en toe is JCN onderaannemer van grotere bedrijven en dan alleen maar als het vertrouwen in de wederpartij heel groot is. Toen JCN enerzijds betonwerk aan H&R-bouw gunde, kregen wij vrij snel andersom de kans om mee te werken aan de oprichting van het Delamar theater van Joop van den Ende aan de Marnixstraat te Amsterdam. Het voormalige Hillen & Roosen liet JCN alle draaiende delen van de historische gevel van het pand restaureren en vervolgens ook een bestaand pand aan de Leidsekade opnieuw inbouwen. Bij elkaar ruim een jaar werk op een mooie plek in Amsterdam. Het mooie van zo’n klus is dat het Delamar theater nu voor altijd ook een stukje van JCN en haar medewerkers zal zijn en daar zijn wij met reden heel trots op!

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg