SBL (Oudezijds Voorburgwal 300) - Amsterdam - Centrum 680013

Werk:  Verbouwingen, restauraties en inrichting

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Stadsbank van Lening

Architect:  PRC Bouwcentrum

                                                                                                               

                         

Soms denk je bij het missen van een belangrijke besteding dat een opdrachtgever daarna definitief afscheid van je neemt en nooit meer terug zal komen en daar zit je dan wel even mee. Zo ging het ook bij de Stadsbank van Lening, een correcte opdrachtgever waar JC Nieuwenhuizen BV al 30 jaar voor mag werken en waar helaas een grote renovatie van bank 1 aan de Oudezijds Voorburgwal 300 voor ons niet lukte. Maar na de renovatie bleek niets minder waar. Mijnheer van Meenen belde ons op om weer eens langs te komen en vroeg ons links en rechts om hulp. Blijkbaar hadden wij elkaar, na zo’n kleine twee jaar, echt gemist en werden de banden weer aangetrokken. Ja, precies op het moment dat wij “wel wat werk konden gebruiken” kwam dat telefoontje bij ons binnen en dat gebeurt nu nog steeds. Heerlijk dat wij op deze manier hebben mogen ervaren dat leven in onzekerheid een kunst is en er uit onverwachte hoek zomaar ineens weer iets moois kan bloeien!

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg