Amsterdam Confection Factory - Amsterdam 990026

Werk:  Renovatie hal tot evenementenhal

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  ACF Czaar Peter BV

Architect: Dedato Architects

 

                                                                                                                  

 

Bij JCN is het al jaren de gewoonte om de zomervakantie in goed overleg met hun medewerkers zeer flexibel in te delen. Daardoor lukt het hen om projecten met korte bouwtijden rond deze periode toch te realiseren. Zo ook deze opdracht voor de Amsterdam Convection Factory, die in de zomer van 1999 het voormalige Stokterrein aan de Czaar Peterstraat 213 te Amsterdam zouden betrekken en snel wilden starten om de oude fabriekshallen om te laten bouwen in een mega partycentrum. Er werden naast een grote nieuwe entreepartij en een grote sanitaire groep naar een ontwerp van Dedato Architects voornamelijk veel brandvoorzieningen getroffen om de partijen tot zo'n 3000 gasten de nodige veiligheid te garanderen. Het basic matertiaal dat werd toegepast was voornamelijk glas, staal en betonplex. Dit resulteerde uiteindelijk in een perfecte combinatie met het oude, gigantische stalen harnas.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg