Atelier Trapman - Nieuwveen 670011

Werk:  Nieuwbouw Atelier

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Norman Trapman

Architect:  Claus en Kaan architecten 

 

                                                                                                                  

Na voltooiing van het KinderKookKafé in het Vondelpark, werd een 18 meter lang kunstwerk gemaakt om de tuin op te sieren. De ontwerper/uitvoerder van het kunstwerk, Norman Trapman, bleek indirect een bekende van JCN te zijn. Zijn vader had als architect in het verleden met Jaap Nieuwenhuizen sr. en jr. gewerkt en dat schept een band. JCN werd ter plekke gevraagd om te helpen bij de uitvoering van het kunstwerk en Norman was onder de indruk van onze manier van zaken doen.

 

En passant noemde hij op dat hij bezig was om een nieuw atelier met ingebouwde woning te laten ontwerpen door de bekende architecten Claus en Kaan en vroeg zich vervolgens af of dat iets voor ons zou kunnen zijn. Een paar dagen later stonden we in de wijde wereld, bij een soort vervallen boerderij in Nieuwveen te kijken en vroegen ons echt af of dit ooit iets zou worden...

 

Na het zien van de tekeningen en de hele "simpele" opzet van het ontwerp geloofden wij er echter direct in. Er ontstond tegelijkertijd een heel leuk contact met Norman en zijn vrouw Florentine, die tesamen het werk vrij snel aan ons gunden. Er werd een paar maanden later opgetrokken en samengewerkt met mensen en bedrijven uit de buurt. En uiteindelijk kwam het atelier van beton, glas en aluminium, in groot contrast met het groene weiland, zeer bijzonder tot zijn recht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg