De Mirandabad - Amsterdam 640008

 

Werk:  Bouwkundige werkzaamheden t.b.v. de koepel

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  Brakel Atmos b.v.

Architect:  Tebodin

                                                                                                                  

 

Door het vertrouwen dat is opgebouwd met onze leveranciers/onderaannemers krijgt JCN via die kanalen soms werk aangeboden. Brakel-Atmos uit Uden gaf JCN de kans om in hun opdracht bouwkundig werk uit te voeren tijdens de vervanging van de koepel van het De Mirandabad in Amsterdam – ZuiderAmstel. 

 

Het bouwkundig werk was een ABC-tje, maar het project kreeg vanzelfsprekend veel aandacht. Alhoewel JCN hier eenmalig als onderaannemer aan heeft meegedaan voelen wij ons verbonden met dit bijzondere project. De oplossing om in de ring een rondlopend looppad te creëren is een eigen ontwerp, dat met enkele handmatige schetsen tijdens de bouwvergadering ontstond. De betrokkenheid van JCN tijdens het bouwproces werd duidelijk gehonoreerd. Dientengevolge ontstond er een opbouwende relatie met “het eigen stadsdeel” waar wij als bedrijf vrijwel direct de vruchten van mogen plukken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg