Dorpsstraat 43 - Amstelveen 650018

 

Werk:  Verbouwing bedrijfspand

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Experience Expo

Architect:  Robert Nap

 

                                                                                                                  

Op vakantie in Italië gaat de mobiele telefoon: “Hallo Richard, je spreekt met Jeroen de Jong. Ik heb een pand in de Dorpsstraat 43 in Amstelveen en je zus Lia zegt dat wij dat met jullie moeten gaan verbouwen. Kan je misschien even langskomen….” Op dat soort momenten ben je extra gelukkig dat je er niet alleen voor staat en dat broer Jaap wel snel ter plekke kan zijn.

 

Bij terugkomst in Nederland blijkt het om een heel leuk project en pand te gaan waarin niet alleen Jeroen zijn vernieuwde bedrijf gaat huisvesten, maar het reclamebureau KopArt van onze zus Lia ook intrek neemt, maar zij dan met het entree aan de Badlaan. Een pand met een mansardekap, dat aan de buiten- en binnenkant weer strak in het pak moest komen. En tijdens de uitvoering van ons werk gaat hun werk ook gewoon door. Altijd lastig zo’n situatie, waardoor het meedenken en de creativiteit vanaf onze zijde dan ook als zeer welkom werd ervaren. Er wordt afgesproken om het project in drie fasen uit te voeren, zodat de bedrijven er ook fasegewijs in kunnen trekken. Eind 2006 is het project opgeleverd en er staat nu al jaren een gerenoveerd pand dat van buiten niet laat zien hoe spannend het binnen is geworden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg