DroomBaanHotel (Bloemgracht 179) - Amsterdam 690018

Werk:  Inrichting twee verdiepingen tot hotelsuites

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  TalentFirst DroomBaanHotel

Architect:  KUUB architecten

 

                                                                                                                  

 

Nadat Huub van Zwieten met zijn bedrijf TalentFirst en zijn gezin de onderste twee verdiepingen van Bloemgracht 175-179 had betrokken, durfde hij het in een later stadium ook nog aan om de twee bovenste verdiepingen aan te kopen van JCN. Huub had daarvoor al letterlijk een fantastisch boek geschreven met de uitdagende titel "Marijn stopt met werken". Een boek waarin de opzet van zijn DroomBaanHotel al voorspeld werd en de fantasie van Huub zich afspeelt op en rond de Bloemgracht in Amsterdam. Huub stelde ons vervolgens voor aan Jos en Pascal van KUUB Architects en die presenteerden echt een droomplaatje. De financiering werd door een slimme actie van Huub vrij snel op touw gezet en vakkundig afgerond, waarna de afbouw van de tweede en derde verdieping in uitvoering ging. Er werden vooral veel "feel-good" plaatjes gemaakt en JCN werkte dat ter plekke tot in schetsdetail uit, waarna onze vakmensen de rest deden. Er ontstond op deze manier een echt en hecht bouwteam, waarbij het beste uit elk persoon werd gehaald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg