Hoofdbureau van Politie (Elandsgracht 117) - Amsterdam Centrum 670009

 

Werk:  Renovatie Hoofdbureau van Politie

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  Politie Amsterdam Amstelland

Architect:  Frederiks & van der Nat bv Interieurarchitecten BNI

                                                                                                                  

 

 

Sinds 2005 heeft JCN de Regio Politie Amsterdam-Amstelland weer teruggevonden als opdrachtgever. Na het voltooien van een aantal kleinere verbouwingen was in 2006 – 2007 het Hoofdbureau van Politie toe aan een upgrading en herinrichting en werd JCN na de besteding de gelukkige. In goed overleg met de afdeling DMO is het ontwerp van architectenbureau Frederiks en van der Nat in één aaneengesloten periode gebruikt om het HB echt op te frissen. Na deze eerste nieuwe proeve van bekwaamheid werden vervolgens diverse ruimtes rond het cellenblok gerenoveerd, waaronder de luchtplaats en de bijbehorende receptieruimte. Weer een jaar later kreeg JCN nog een kans en pakte deze met beide handen gretig aan. Het ging nu allereerst om de renovatie van de vergaderruimte, de ruimte voor kamerbeheerders en de conferentieruimte naar een ontwerp van wederom Frederiks en van der Nat. Alhoewel de uitvoerende periode rond de bouwvakantie lag en voor een aantal hindernissen zorgde, was het eindresultaat echt een plaatje. Tenslotte volgde als een mooi toetje de zogenaamde “gouden gang” van de korpsleiding, die door JCN in 2008 ook mocht worden opgeknapt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg