Joannes de Deo - Amsterdam 260008

Werk:  Nieuwbouw dienstencentrum

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  Het Oosten Projectontwikkeling

Architect:  Architectenbureau Beckeringh van Loenen & Roth

 

                                                                                                                  

Na enige projecten voor Woningcorporatie Het Oosten (tegenwoordig Stadgenoot), waar met van te voren vastgestelde eenheidsprijzen gewerkt diende te worden, kwam de beloning. Bij de eerste selectieronde werd JCN gevraagd om een presentatie met een plan van aanpak voor een nieuw project in te dienen. Na de gunstige uitslag werd een bouwteam gevormd met de architect Beckeringh van Loenen & Roth uit Amsterdam.

 

Het project Joannes de Deo aan de Reimerswaalstraat 5a te Amsterdam-Osdorp was uniek en zeer speciaal door zijn vormen. Een ellips als grondvlak en een gelamineerd houten spanten constructie, waar overheen een schaaldak was ontworpen met een kunststof dakafwerking. Het was een combinatie van een gedegen werkvoorbereiding op kantoor en vakmanschap op de bouwplaats. Tegelijkertijd werd het aansluitende, bestaande gebouw gerenoveerd en tenslotte werd in opdracht van Stichting Antaris de afwerking ook door JCN uitgevoerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg