Kerkvoogdij SOW Bethlehemkerk - Diemen 620014

Werk:  Nieuwbouw en renovatie

Omzetklasse:  C

Opdrachtgever:  Kerkvoogdij SOW Bethlehemkerk

Architect:  Rappange & Partners Architecten BV

     

 

                                                                                                                                                                                     

Op het gebied van acquisitie liggen soms uitdagingen, die groot genoeg zijn om jaren aan te werken. Zo was het het niet anders met het doel van JCN om eens een keer een ontwerp van het gerenomeerde architechtenbureau Rappange & Partners uit te mogen voeren.

 

Bij deze kerk aan de Schoolstraat in Diemen, waar JCN een nieuwe kans kreeg om een concurrerende prijs neer te leggen bij een onderhandse aanbesteding, leidde dit daadwereklijk tot "De Ontmoeting". Voor de opening in 2004 was het bestaande kerkgebouw een metamorfose ondergaan tot een mutifunctioneel te gebruiken gebouw, waar de kerkgangers en de buurt graag gebruik van blijven maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg