Mediacollege Amsterdam 630002

Werk:  Renovatie en onderhoud schoolgebouw

Omzetklasse:  A

Opdrachtgever:  Mediacollege Amsterdam

Architect:  SP Arcjitecten - Rienks Mooij

 

                                                                                                                  

Als er iets is veranderd in de afgelopen decennia, dan is het wel de manier waarop het drukwerk tot ons komt. Het Grafisch Lyceum Amsterdam, waarvan het hoofdgebouw al vele jaren aan de Dintelstraat 15 staat, heeft daardoor vele vernieuwingen doorgemaakt. Het leidde niet alleen tot nieuwe technieken, maar ook tot een regelmatig ingrijpen in de gebouwen. JC Nieuwenhuizen is er trots op dat daar een relatie ligt die al 25 jaar bestaat. Deze heeft er toe geleid dat zij na een selectieronde in 2004 – 2005 de complete renovatie van dit gebouw mocht uitvoeren. Alles ging daadwerkelijk op z’n kop en er ontstond naar het ontwerp van architectenbureau Stuurman Partners BV uit Waddinxveen en in samenwerking met adviesbureau Rienks Bouwmanagement uit Amersfoort een gebouw waar de nieuwe leertechniek geheel tot z’n recht is gekomen onder de nieuwe naam Mediacollege Amsterdam (Ma).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg