Restaurant de Driesprong - Loosdrecht 600015

Werk:  Inbouw restaurant

Omzetklasse:  B

Opdrachtgever:  Restaurant de Driesprong

Architect:  Dick Albers Architect

                                                                                                                  

                                                                           

 

 

Het mooie van het bouwvak is dat je steeds weer in contact komt met geheel andere branches en elke keer weer  nieuwe, bijzondere mensen ontmoet. Zo was het ook toen JCN door architect Dick Albers vanuit Ouderkerk a/d Amstel werd gevraagd, om in 2001 eens naar Oud-Loosdrecht te rijden. Daar lag een uitdaging voor restaurateurs Andrea Moerdijk en Patrick van Velzen om een nieuw restaurant te starten op de plek van het afgebrande pand “De Driesprong”.

 

De ruwbouw van het chique appartementencomplex was nog in volle gang, toen JCN volgens schema moest beginnen met de inbouw. En die combinatie ging niet op. Gelukkig beschikte JCN net over een nieuwe, goed ingerichte machinale werkplaats met voldoende nevenruimte waar alle ellipsvormige, schuine, gebogen elementen prefab konden worden gemaakt. De inrichting van het restaurant is een compleet feest, waarbij er een combinatie is gemaakt van geschilderd houtwerk met blank stalen platen. En het eten … dat is werkelijk voortreffelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg