Sporting Martinus (Amsterdamseweg 251) - Amstelveen 590016

 

Werk:  Renovatie en uitbreiding clubhuis

Omzetklasse:  B:  

Opdrachtgever:  Sporting Martinus

Architect:  Uitbreidingen in eigen ontwerp

 

                                                                                                                  

 

Jaap Nieuwenhuizen sr. was vroeger al lid van de R.K.S.V. Sint Martinus en natuurlijk voetbalden zijn zonen Jaap, Adriaan, Lex en Richard vanzelfsprekend later ook bij zijn club.

 

En als aannemer word je op zo'n manier "bijna vanzelfsprekend" voor 't leven gebonden aan je voetbalclub, waardoor JC Nieuwenhuizen zo'n beetje de eerste echte sponsor van de club werd in allerlei vormen.

 

Toen de club in de 60-er jaren explosief groeide heeft JCN een modern clubhuis met kleedkamers mogen bouwen, waardoor de club "andersom" ook een stukje van het bedrijf werd. Jaap sr. wilde daarom graag wat terugdoen en bedacht met de toenmalige leiding van de club het JC Nieuwenhuizen Toernooi, dat nu al meer dan 40 keer op ons terrein is gehouden.

 

In het jaar 1999 volgde na de fusie met Sporting Zuid opnieuw een explosieve groei, waardoor een jaar later een bouwteam werd opgericht om een in eigen beheer ontworpen uitbereiding aan het gebouw te realiseren. En ja hoor, de eerste paal werd op de zevende verjaardag van Lisa Nieuwenhuizen op 3 mei 2000 geslagen door het kersverse en jongste lid van de voetbalclub, Sebastiaan Martinus Nieuwenhuizen ...... de 3e generatie!

 

Sindsdien is de relatie nog steeds groeiende. Op het veld doen, niet alleen Lisa en Sebastiaan, maar ook Jeroen en Kevin Nieuwenhuizen hun best en proberen Lex, Richard, Jeroen, Lisa en Sebastiaan de jongsten het voetbal op een leuke manier bij te brengen. En naast het veld staat nog steeds dat rode gebouw te pronken en wellicht te wachten op haar volgende uitbreiding....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Zoek op categorie
Zoek op plaats
Please reload

VERTROUWEN  |  VAKMANSCHAP  |  KWALITEIT  

BG logo new.jpg