top of page

Algemene informatie

JCN is een bedrijf voor de aanneming in de bouw van middelgrote en grote projecten in zowel de utiliteitsbouw als in de particuliere sector.

Tot aan de dag van vandaag zijn wij nog steeds aan het groeien, maar blijven wij altijd streven naar een eindproduct met een hoog kwaliteit- en gebruiksniveau.


JCN is zeer betrokken bij zijn medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers. Wij verdienen onze sporen voornamelijk in renovatieprojecten, maar doen in het verlengde daarvan toch ook veel nieuwbouw en restauratie projecten.

"Gespecialiseerd in veelzijdigheid en afspraken nakomen" is een term die bij ons past.
 

Standaard of volgens bestek hebben wij garantieverklaringen, waardoor u als klant jarenlang ook schriftelijk gegarandeerd bent van een goed product en gerichte service.

In December 2012 is JCN lid geworden van Bouwgarant. Het Bouwgarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf niet zomaar. Mooie dingen maken is niet goed genoeg. Wij als aannemer moeten over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij worden als bouwbedrijf, ook al zijn wij al aangesloten, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie om in aanmerking te blijven komen voor dit keurmerk.

 

Vertrouwen, vakmanschap en kwaliteit 

Dit zijn de drie kernwoorden van ons bedrijf. Als actief, modern aannemingsbedrijf begeleiden wij bouwprojecten vanaf de voorbereiding tot de oplevering. Hierbij streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteits- en gebruiksniveau, waarbij het uiterlijk van de projecten niet wordt vergeten. Door het handhaven en controleren van deze uitgangspunten, de openheid van zaken en handelen, en het blijven werken aan een opbouwende relatie wordt ons doel bereikt. 

 

Als bedrijf vinden wij het belangrijk om ons kwaliteits- en veiligheidsniveau continue aan de praktijk te toetsen. Dit is dan ook direct de reden waarom wij lid zijn van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland adviseert haar leden op het gebied van kwaliteitszorg, veiligheid en milieu. Daarnaast houdt Bouwend Nederland haar leden op de hoogte van veranderingen, zodat werkwijzen en gebruik van materialen hierop aangepast kunnen worden.  Zo zijn wij dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leveren wij volgens de laatst geldende voorschriften, die door de overheid zijn gesteld.

 

Sinds 1998 is JCN beleidsmatig bezig met het intern opleiden van zijn medewerkers. Via tussentijdse cursussen krijgen alle medewerkers de kans om het vakmanschap op peil te houden. Vanaf de onderkant stromen er elk jaar in goed overleg, met het leerbedrijf Bouwmensen Amsterdam, nieuwe leerlingen in om ons personeelsbestand aan te vullen met nieuwe talenten.

 

bottom of page